Abbonati
Call Us: +39 335 80 97 912

Waar zijn weLa Mucchia Casa Vacanza & Art Gallery is gevestigd in de streek Toscane in de beste locatie voor dagtochten en korte excursies. De villa in Cortona is gelegen aan de voet van de heuvels rond de Cortonese vallei, genaamd Valdichiana. Cortona is  een oude Etruskische stad, gesticht ongeveer drie duizend jaar geleden, voordat Rome werd gevestigd. “La Mucchia casa vacanza & art gallery”, zijnde een van de meest luxueuze vakantievilla’s in Toscane, ligt op het platteland tussen de zonnebloem velden en is dicht bij  provincieweg71 en73, welke het makkelijk bereikbaar maakt van veschillende richtingen.

Hoe ons te bereiken:

Met de auto: vanuit het noorden of zuiden neemt U de A1 ( Firenze – Roma snelweg autostrada), afslag Valdichiana (Ongeveer 200 km van Rome en 60 km van Firenze) Volg de blauwe borden naar Perugia ,dat is de superstrada ss2. afrit bij Cortona ,dat is de tweede afslag (niet de afslag bij eerste teken aan Cortona-Foiano) – volg de borden naar Cortona voor 1.5 km tot U een bruin bord naar rechts “La Mucchia casa vacanza”, ziet,rechts afslaan.Doorgaan op deze weg, na 0.8 km ziet u een nieuw wit bord naar links, volg deze weg voor 1.9 km. totdat U het huis links ziet liggen.

Met de trein: de dichtstbijzijnde stations zijn  Camucia of Terontola di Cortona; Vanaf het station kunt ons bereiken door lokale taxi die U in ongeveer 5 a 10 minuten bij ons brengt.. Wij kunnen U voorzien van telefoonnummers.

GPS coördinaten: 43.234692 LAT, 11.980087 LGN

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.