Abbonati
Call Us: +39 335 80 97 912

Middeleeuwse accommodatie in Toscane: De voordelen voor uw vakantie.

qqq

Middeleeuwse accommodatie in Toscane: De voordelen voor uw vakantie.

Agriturismo, boerderij te huur, vakantiewoningen en vakantie huis ,vakantie appartement, al die zoektermen worden gebruikt door toeristen,op zoek naar een korte of langere vakantie in Toscane of andere streken in Italie. . Meer vakantiewoning huiseigenaren zijn zich bewust van het feit dat mensen vooral naar het buitenland  gaan, om zich te ontspannen en kwaliteit  tijd door te brengen met dierbaren.

Toscane  heeft,van de 30 miljoen toeristen die jaarlijks Italie bezoeken, ongeveer 10 miljoen bezoekers.  Daarom, zijn meer en meer  boerderijen en vakantiewoningen het  hele jaar door  beschikbaar om de vraag van de vakantiegangers ‘tegemoet te komen., Vakantiegangers willen andere steden en landen zien, en Toscane heeft veel te bieden op alle gebied , in het bijzonder, voor de Amerikanen is grote “boom” begonnen na de film en de roman “onder de Toscaanse zon “van Frances Mayes.Het was gebruikelijk in  hotels van verschillende luxe niveaus te verblijven maar de accommodatie gewoonten  zijn aan het veranderen , met meer mensen op zoek naar, authentieke middeleeuwse boerderijen  .

Afhankelijk van uw budget, zijn er  vele en verschillende  boerderijen,huizen en appartementen beschikbaar om aan Uw behoeften te voldoen. Van  luxe landgoederen dichtbij  de belangrijkste Toscaanse steden, tot afgelegen boerderijtjes verstopt tussen zonnebloemvelden en heuvels, elke woning is uniek door het ontwerp en de geografische ligging. U kunt een  volledige villa met alles wat erbij hoort voor Uw vakantie huren .

In tegenstelling tot hotels, is er een bepaalde vorm van flexibiliteit en huiselijkheid aan een verblijf in een prive  huis, met  het gevoel terug te gaan  in de tijd, te slapen onder een 300-400 jaar oud dak.. Er zijn bemiddelende bureaus die Uw boeking kunnen regelen ,,maar als U rechtstreeks contact opneemt met de eigenaar,kan deze U een korting aanbieden,in plaats van een commissie aan de bemiddelaar te betalen.

Tijdens  het lag seizoen, te beginnen vanaf januari tot eind maart en van oktober tot december, kunt U van promotionele pakketten genieten, aangeboden door huiseigenaren .Het is zeker de moeite waard, als U met een  bent,een gezamelijke accommodatie te huren.. Een eenvoudige berekening van de kosten laat zien dat U t veel minder betaalt  vergeleken  met een vijf-sterren hotel. Een vakantiehuis huren is  een goede keuze ,als U in grotere groepen reist, of van plan bent voor een langere periode  te verblijven. De meeste accommodaties bieden ook een mooi zwembad, , een kok ,lessen, wijnproeverijen, dagtochten, lijst van goede en goedkope restaurants, markten, musea en fiets of paardrijden. Als U   met kleine kinderen reist, zullen sommige faciliteiten hebben om de kinderen bezig te houden, zodat U  zich  kunt ontspannen .

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.