Abbonati
Call Us: +39 335 80 97 912

Buitenaf

 

De uitgestrekte regio in Italië biedt u vakantievilla’s in Toscane …

Toscane, een groot gebied in centraal-Italië, is vooral bekend om zijn enorme hoeveelheid monumenten, adembenemende uitzichten en grote kunstwerken. Er zijn veel verschillende manieren, om een ​​vakantie door te brengen in Toscane, als deel van een groep, waar de gids  U leidt naar alle grote bekende evenementen, maar het kan veel meer voldoening geven, om je eigen weg te vinden en ook op Uw gemak te genieten van de cultuur van de kleinere centra.

Als  een  niet-Italiaans sprekende toerist, kan het  een beetje beangstigend lijken, maar als je in de juiste vakantiewoningen in Toscane verblijft, in een rustige, maar centrale locatie, waar de vriendelijke eigenaren U welkom laten voelen, en Uw vakantie in  Toscane, de beste helpen maken die U ooit gehad heeft. Een van die klassieke Toscaanse huizen in Cortona is “La Mucchia Casa Vacanza”, aan de voet van de Cortonese heuvels. Een oude Toscaanse boerderij uit 1760, gerenoveerd in de oorspronkelijke Toscaanse stijl, en verdeeld in negen prachtige Toscaanse vakantieappartementen, elk autonoom met alle modern comfort, zoals internet, airconditioning, satelliet-tv, dvd, ingerichte keukens enz.

Op het omliggende terrein, is parkeergelegenheid voor alle gasten, diverse terrassen en een prachtig zwembad met een omliggend terras waar U kunt genieten van luie zonnige dagen. Of U kunt Uw auto nemen, en dagtochten maken naar een keuze van richtingen, allemaal op een afstand van 5 tot 80 km van thuisbasis, van Cortona zelf naar Firenze, Perugia, Montepulciano, Montalcino en Siena of Assisi. Het vakantiehuis, La Mucchia, is ook ideaal voor een vakantie op het  huis zelf en de omgeving, er is een kleine speeltuin, en natuurlijk het zwembad, en de eigenaren zijn altijd blij, om u naar de verschillende centra van activiteiten voor kinderen te verwijzen. Hoewel Cortona niet een zeer grote stad is, als een uitvalsbasis voor uw vakantie in Toscane,  kan het perfect zijn, vanwege de geweldige locatie. Dus, als u op zoek bent naar een vakantiehuis in Toscane voor uw familie vakantie, kan “La Mucchia” een logische keuze zijn.

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.