Abbonati
Call Us: +39 335 80 97 912

Boeken

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen snel contact met u op

  • Inserisci un valore compreso tra 1 e 20.
  • Inserisci un valore compreso tra 0 e 20.
  • Inserisci un valore compreso tra 0 e 4.

BETALING:

Een aanbetaling van 30% van het totale verschuldigde bedrag, moet worden betaald bij ontvangst van onze boekingsbevestiging voucher. Het saldo zal worden betaald bij aankomst, met credit cards, of contant.

ANNULERINGSBELEID:

Deposito’s worden alleen vergoed wanneer de opzegging zal ten minste 60 dagen vóór de aanvang van de huurovereenkomst, anders kan het bedrag  gebruikt worden voor toekomstige bezoeken. Met “no-show” verlies je 100% van de totale vergoeding. U kunt zich verzekeren tegen eventueel verlies van accommodatiekosten om welke reden dan ook, (kijk op onze homepage voor “Trip annuleringsverzekering”)

PRIJZEN:

De genoemde prijzen hebben betrekking op een week huur van een specifiek appartement van uw keuze  , of zoals vermeld in de voucher die U zal worden gestuurd na  Uw goedkeuring van de details.

Inbegrepen in de prijs zijn: (behalve wanneer anders gespecifeerd in de prijslijst): het gebruik van warm en koud water, het gebruik van elektriciteit, koken op gas, eerste schoonmaak van het pand,beddengoed en handdoeken, gebruik van het zwembad, waar voorzien vanaf 29 mei tot 25 september, als het weer het toelaat, verzekering als omschreven in artikel 5., parkeerplaats en BTW.

Niet inbegrepen zijn:. Verwarming wanneer dat nodig is (berekend op uw verbruik) VVV gemeente belastingen, zoals beschreven door de wet, van Euro 2 per elke volwassene boven de 12 jaar voor maximaal 4 nachten ..

AANKOMST EN VERTREK:

a) Aankomst in het “La Mucchia casa vacanza” is  van 15.00 .till 17:00. Zouden gasten niet in staat zijn om aan te komen  tot  17.00 ,worden verzocht 39 + 3409792243 of +39 0575613733 te bellen, Gasten worden vezocht te vertrekken voor 10.00 uur, en het appartement in een nette staat achter te laten.

b) Bij aankomst worden de gasten verzocht  hun identiteitsdocumenten aan de eigenaar van het pand of zijn vertegenwoordiger te tonen, waardoor de inschrijving bij de plaatselijke autoriteiten mogelijk wordt..

c) Voor het in ontvangst   nemen van de sleutels van het appartement ,wordt de gast verzocht,  zijn credit card gegevens te geven, als beveiliging tegen schade of breuk . De gast is verantwoordelijk voor eventuele kosten van schade . De eigenaar of zijn vertegenwoordiger heeft het recht om toegang te weigeren aan een klant die weigert om de gewenste informatie te verstrekken.

VERZEKERING:

La Mucchia S.r.l. werkt in overeenstemming met alle wettelijke vereisten (Internationaal Verdrag inzake de Tour Contracten CVV onderschreven door de Italiaanse wet 1084 van 27.12.77 en CEE richtlijn 90/314 van 13.06.90.) en verzekert alle cliënten met TORO ASSICURAZIONI als volgt: Beleid vanopenbare verantwoordelijkheid ten opzichte van alle klanten van de tour programma’s of vakantie huur  volgens art. 13 van de regionale wet van Toscane no.16/94 en de opeenvolgende wijzigingen zoals goedgekeurd door de regionale raad van Toscane, no. 5823 van 30.05.94. Verzekerd door TORO ASSICURAZIONI, Cortona Branch Office. Dit vezekert gasten en de gebouwen die zij gebruiken tijdens de periode van hun vakantie.

ALGEMEEN:

De ontvangst van de voucher is als een huurovereenkomst voor een van La Mucchia’s eigendommen.De klant moet  absoluut begrijpen dat hij of zij op het betreden van het pand , aansprakelijk  is voor eventuele schade veroorzaakt door hem of haar ,zowel civiel als strafrechtelijke. Om te voorkomen dat de klant onwetendheid van deze voorwaarden  pleit, moet hij deze verklaring van algemene  voorwaarden ondertekenen. De persoon vermeld op de voucher is verantwoordelijk voor  de overeenkomst.. Middeleeuwse panden zoals deze luxe  Toscaanse huizen, zijn prive en als zodanig weerspiegelen de, lokale tradities en architectuur. . Deze  panden bieden de klant de mogelijkheid voor een korte tijd een andere wereld te beleven, waar de tradities en de geschiedenis deel uit maken van het lokale leven.

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.