Abbonati
Call Us: +39 335 80 97 912

kunstgallerei

Tuscan Art Gallery La Mucchia

Kunst Gallerei La Mucchia: Een  plek waar God eeuwig durende  schoonheid  heeft achter gelaten.

Als er zo een plek is , is het hier in ‘La Mucchia casa vacanza & Kunst Gallerei “in Toscane, Het  moet gezien worden om het te geloven. Hoewel “La Mucchia casa vacanze & Kunst Gallerei”  een  ruine  was  toen de huidige eigenaren het kochten,  is er niets  nagelaten om  het  in de oude glorie herstellen. Precies dezelfde materialen die gebruikt  waren om het huis eeuwen geleden te bouwen  zijn weer  van heinde en verre  opgespoord  om  de restauratie zo  nauwkeurig  en echt te voltooien.Het resultaat is iets waar met genoegen lang naar gekeken kan worden.   Het huis is een voorbeeld van Toscaanse schoonheid op zijn best, het is ingericht in klassieke Toscaanse stijl , de keuken is met  de hand beschilderde  tegels  belegd , iets dat heel typerend is voor de huizen van die periode..Maar laat je niet misleiden , het is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder airconditioners, meertalige televisie, wi-fi, orthopedische matrassen, en zo voort. Het huis , verdeeld in 9 appartementen met een totale oppervlakte van 1000 vierkante meter , is omgeven door 7000 vierkante meter tuinen,parkeergelegenheid voor alle gasten,een kinder speelplaatsje ,zwembad en een olijven boomgaard.

Van dit alles kunt U op Uw gemak genieten op de terrassen,bij het zwembad en in de tuin.Niet ver van ons kunt U golven of tennissen ,er kan gewandeld en gefietst worden.

De appartementen zijn van verschillende vorm en grootte,zodat iedere familie og groep een juiste keuze kan maken voor zijn behoeften.

De kunstgalerij is uniek omdat er in elke appartement originele kunstwerken  getoond worden ,welke van  tijd tot tijd  door nieuwe vervangen worden. Alle kunstwerken zijn te koop ,  met voordeliger   prijzen voor onze  gasten. De schilderijen zijn allemaal olie op doek, met Toscaanse  motieven , en zijn geschilderd door professionele kunstenaars uit de hele wereld, namen als Raquel Sara Sarangello uit Buenos Aires, Andrei Popescu uit Roemenië, Rosana Krolik uit Moldavië, Zbigniew Piaskowski en Edyta Kowalska uit Polen , Beryl uit Italië en meer …

Bezoek onze kunstgallerei on-line

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.